Dance Valley Korting tickets tot 80%: Geldig juni & juli 2024 (2024)

Bied op festival tickets zoals bijvoorbeeld Dance Valley

Meer info ⌵

Bied op Dance Valley tickets, of andere festival kaarten. Profiteer gegarandeerd van hoge kortingen!

PAK KORTING »

Korting Dance Valley tickets of ander festival?

Meer info ⌵

Zoek op Dance Valley tickets, of andere festival kaarten.

PAK KORTING »

Korting Dance Valley of ander festival arrangement? + extra korting mbv kortingscode

Meer info ⌵

Zoek op Dance Valley of andere festival hotel arrangementen. Gebruik de kortingscode die je krijgt na gratis inschrijving voor de nieuwsbrief voor 5 euro extra korting op jouw bestelling.

PAK KORTING »

Korting Dance Valley tickets of ander festival?

Meer info ⌵

Zoek op Dance Valley tickets, of andere festival kaarten. Profiteer gegarandeerd van hoge kortingen!

PAK KORTING »

Bied op festival tickets zoals bijv. Dance Valley. Ontdek Beschikbaarheid!

Meer info ⌵

Bied op Dance Valley tickets, of andere festival kaarten. Profiteer gegarandeerd van hoge kortingen!

PAK KORTING »

Korting Dance Valley tickets of ander festival?

Meer info ⌵

Zoek op Dance Valley tickets, of andere festival kaarten. Profiteer gegarandeerd van hoge kortingen!

PAK KORTING »

Met korting naar Dance Valley

Wat is Dance Valley?

Dance Valley, een jaarlijkse openlucht dance festival in recreatiegebied Spaarnwoude. Ieder jaar weer komen er tienduizenden bezoekers op dit grote dance event af! Met de grootste artiesten en dikke line-up een festival waar je geweest moet zijn!

Dance Valley reviews

Op basis van 7 reviews.Klik op bovenstaande sterren om jouw Dance Valley beoordeling achter te laten.

Korting op Dance Valley tickets

Ben jij een fan van dancemuziek? Zou je graag naar dit festival gaan maar zit je wat krap bij kas? Uitmetkorting.nl helpt je uit de brand door alle de kortingsbonnen- en acties voor Dance Valley de gaten te houden. De verscheidene mogelijkheden tot het verkrijgen van korting worden op deze pagina verzameld. Er is voor ieder wel een passende aanbieding. Bespaar op je entreeticket, de zon krijg je er hopelijk gratis bij! Een festivalticket kan nog wel eens prijzig zijn. Door een kortingsvoucher via Uitmetkorting.nl af te nemen loopt zo'n swingende dag niet te erg in de kosten. Ook houd je nog wat geld over voor een versnapering!

Dance Valley Spaarnwoude

In 1995 werd Dance Valley voor het eerst gehouden. Toen al kwamen er ruim 8.000 mensen op dit openlucht evenement af. Nu is Dance Valley Festival het langstlopende elektronische dance festival van Nederland en heeft het jaarlijks meer dan 60.000 bezoekers. Word via Uitmetkorting.nl ook een bezoeker door een kortingsticket te bemachtigen. Het festival bestaat uit verschillende podia met eigen stijlen en een dikke line-up. De verschillende elektronische dansstijlen, entertainment en opvallende decoraties zorgen voor een ziek vette ervaring! Het is een festival die niet voor niets aan de top van festival wereld staat. Er komen grote internationale namen naar dit festival. Naast Nederlandse en Engelse artiesten komen er namelijk ook Duitse, Zweedse en andere nationale DJ’s. Dance Valley wordt georganiseerd in Velsen Valley. Dit gebied ligt in recreatiegebied Spaarnwoude en is een locatie waar jaarlijks meerdere evenementen georganiseerd worden. Dus op zoek naar een goed feestje (en aangename korting)? Schrijf je in en wie weet win jij gratis kaartjes voor Dance Valley.

Mensen bezochten ook: Amsterdam Dance Event, Awakenings, Festyland, Indian Summer Festival, Linda Festival, Lowlands, Mysteryland, Pinkpop, Sensation

Openingstijden en reserveren

Is Dance Valley open? Kijk op de website van Dance Valley voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.

Dance Valley informatie

De lijst met artiesten namen die op dit festival hebben gedraaid is lang, goed en enorm sterk. Op de verschillende podia hebben verschillende internationale artiesten harde beats gedraaid en veel mensen de dag van hun leven gehad. Voor al deze grote namen betaal je normaliter een aardig bedrag maar op deze pagina ben je op weg naar fraaie korting. Al jaren trekt dit festival al meer dan duizend bezoekers en is er voor iedereen wat wils. In 1995 werd het festival voor het eerst gehouden. De grootste attractie toentertijd was DJ Carl Cox en dit was een groot succes. Sindsdien treedt Carl bijna elk jaar weer op. De naam van het festival komt van de locatie van het hoofdpodium. Het hoofdpodium staat namelijk in een ‘vallei’, vandaar Dance Valley. Wanneer je naar dit festival gaat, dan heb je gegarandeerd een top dag. Er zijn verschillende podia, met elk een eigen stijl. De muziekstijlen variëren en daardoor is er voor ieder wat wils. DJ’s van over de hele wereld komen naar Spaarnwoude en zien het als een eer tijdens Dance Valley te mogen draaien. Een bezoek aan dit festival is dus zeker de moeite waard als je het leuk vindt om nieuwe artiesten te ontdekken. Vergeet vooral je zonnebril niet! De artiesten die draaien op Dance Valley zijn niet zomaar artiesten, onder meer Marcello en Dimitri, DJ Tiesto, Armin van Buuren en Junkie XL hebben gedraaid op dit grote festival! Naast de verschillende podia zijn er verschillende food trucks en locaties voor het scoren van drank. Dus heb je dorst gekregen van het dansen, haal een lekker koud biertje en ga lekker op de heuvel in het zonnetje zitten en rust even uit! Er zijn overigens ook kluisjes op het terrein aanwezig waar je veilig je spullen in op kan bergen.Dance Valley wordt georganiseerd door United Dance Company. Wat begon als een middelmatig festival is door de organisatie uitgebreid tot een festival waar iedereen eens in zijn of haar leven heen moet zijn geweest. De organisatie weet hoe ze het kalme Velsen Valley om moeten toveren tot een zieke dansvloer met dikke beats. Je moet er wel snel bij zijn als de kaartverkoop start, want kaartjes vliegen als warme broodjes over toonbank! Gelukkig houd Uitmetkorting.nl alle actuele kortingsacties bij, een extra voordelige mogelijkheid om een kaartje te bemachtigen.

Vier hoogtepunten Dance Valley

1. The MainStage
Het hoofdpodium ligt in de vallei, deze stage is het hart van het festival en op deze stage hebben de grootste namen gedraaid. Het begon hier met DJ Carl Cox maar onder meer Chuckie, Afrojack, Axwell en Armin van Buuren. De MainStage is ook het pronkstuk van het festival. Het duurt uren voordat hij is opgebouwd en elk jaar weer is deze stage de aandachttrekker. Elk jaar weer wordt het festival op deze stage afgesloten met een enorme vuurwerkshow.

2. Timetables
Wil je het beste meemaken op Dance Valley? Bereid je dag dan voor en hou gedurende de dag de timetables per stage goed in de gaten. Ook de plattegrond helpt je een eind op weg. Beide zijn voor aanvang van het festival online in te kijken en zorgen ervoor dat je alvast de ideale route voor een geweldige dansdag kan uitstippelen.

3. Vervoer
Je kan op verschillende wijze naar het festivalterrein toe. Zo kan je er met de auto naartoe, vergeet dan niet een parkeerkaartje vooraf te kopen. Een andere optie is gebruik maken van de shuttle service. Vanaf Amsterdam Sloterdijk rijden er namelijk de gehele dag shuttle bussen heen en terug.

4. Spaarnwoude
Spaarnwoude is een recreatiegebied tussen Haarlem, Hoofddorp en Amsterdam. Het heeft een golfcentrum en een prachtig wandel gebied. Een deel daarvan is Velsen Valley, de locatie waar Dance Valley wordt gehouden. Naast Dance Valley vinden er andere evenementen plaats als Dutch Valley Festival en Dutch Valley. Maar als er geen festival is, is dit een rustgevende omgeving met veel groen en water.

Vaak gestelde vragen over Dance Valley

1) Hoe kan ik Dance Valley reserveren?

Je kunt jouw bezoek aan Dance Valley reserveren door online een ticket te kopen. Bij het boeken van jouw ticket is het mogelijk om een datum te selecteren. Je ziet dan direct wanneer er nog tickets voor Dance Valley beschikbaar zijn. Je ticket voor Dance Valley koop je eenvoudig met korting via Uitmetkorting.nl.

2) Waar kan ik tickets kopen voor Dance Valley?

Bij voorkeur koop je de tickets online. De prijzen van een kaartje voor Dance Valley zijn vaak met korting te kopen via Uitmetkorting.nl. Wij zoeken dagelijks de beste korting of actie voor jou. Soms is het zelfs mogelijk om een gratis Dance Valley kaartje te scoren met een Dance Valley prijsvraag of mogelijk is er ook een speciale Dance Valley prijsvraag zodat je Dance Valley tickets kunt winnen.

3) Hoe kan ik met korting naar Dance Valley?

Er zijn nu 6 korting acties beschikbaar voor Dance Valley. Je kunt hiermee mogelijk flink wat geld besparen op Dance Valley tickets of kaarten. Wees er snel bij want het aantal Dance Valley kortingskaartjes is beperkt beschikbaar. Check ook of er een Dance Valley kortingscode beschikbaar is. Regelmatig zijn er dagje uit korting acties bij winkels zoals Blokker, Kruidvat, Etos, Hema, Jumbo, Dekamarkt en Albert Heijn (AH tweede kaartje gratis). Ook andere organisaties bieden soms goedkope Dance Valley kaartjes met korting zoals ING, Scapino, Rabobank, ANWB, Airmiles, Groupon, Koopjedeal, Ticketveiling, Social Deal, Vakantieveilingen, Coca Cola, Postcodeloterij, Vriendenloterij, AD, Telegraaf, SBS6, Talpa en RTL zoals 2e gratis. Soms is het zelfs mogelijk om een gratis Dance Valley ticket te winnen met een Dance Valley prijsvraag.

4) Mag ik zelf eten en drinken meenemen naar Dance Valley?

Voor de meeste attracties en uitjes mag je zelf consumpties meenemen. Het is vaak wel de regel dat je dit doet op daarvoor aangewezen picknick plaatsen binnen of buiten. Hoe dit specifiek voor Dance Valley is vind je op de website van Dance Valley.

5) Zijn huisdieren zoals honden en katten toegestaan in Dance Valley?

Het beleid rondom huisdieren zoals een hond of kat is erg verschillend per attractie. In veel gevallen is dit niet toegestaan en soms is er een aparte opvang voor honden geregeld. Of je bij Dance Valley jouw huisdier mag meenemen vind je op de website van Dance Valley.

Dance Valley Korting tickets tot 80%: Geldig juni & juli 2024 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Patricia Veum II

Last Updated:

Views: 6128

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Patricia Veum II

Birthday: 1994-12-16

Address: 2064 Little Summit, Goldieton, MS 97651-0862

Phone: +6873952696715

Job: Principal Officer

Hobby: Rafting, Cabaret, Candle making, Jigsaw puzzles, Inline skating, Magic, Graffiti

Introduction: My name is Patricia Veum II, I am a vast, combative, smiling, famous, inexpensive, zealous, sparkling person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.